• Podjetje KOTORNA d.o.o. je strateški partner in distributer proizvodov vodilnih evropskih proizvajalcev higienskega papirja, industrijskih krp in zaščitnih sredstev Kimberly-Clark Professional in Tork za Slovenijo.

 • Pošljite nam sporočilo

  Thanks!

  Zahvaljujemo se vam za izkazan interes. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

  Required fields not completed correctly.

 
 • IME PODJETJA: Kotorna d.o.o.
 • POLNO IME PODJETJA:  Kotorna družba za trgovino na debelo in drobno, d.o.o.
 • SEDEŽ PODJETJA:  Brnčičeva ulica 19e, 1231 Ljubljana – Črnuče
 • TELEFON:  01 56 13 226
 • FAKS:  01 56 18 937
 • SPLETNA STRAN: www.kotorna.si
 • E-POŠTA: info@kotorna.si
 • IDENT. ŠT. ZA DDV:  SI73519928
 • MATIČNA ŠTEVILKA:  5903416
 • TRANSAKCIJSKI RAČUN NLB:  02010-0018577988
 • TRANSAKCIJSKI RAČUN ABANKA:  05100-8012765483
 • OSNOVNI KAPITAL:  340.000,00 EUR
 • REGISTRACIJA:  Družba je vpisana v sodnem registru Okrožnega sodišča v Ljubljani pod št. reg. Vl. 1/26489/00
 • DIREKTOR:  Judita Hribar Rozman
 
 
 
 
 
 
 
 

Podjetje KOTORNA d.o.o. je strateški partner in distributer proizvodov vodilnih evropskih proizvajalcev higienskega papirja, industrijskih krp in zaščitnih sredstev Kimberly-Clark Professional in Tork za Slovenijo.

S kvaliteto in konkurenčnostjo proizvodov in storitev, dnevno brezplačno dostavo potrošnega materiala, s svetovanjem, montažo, servisom in vzdrževanjem postajamo vodilni dobavitelj naročnikom, ki za svoj denar pričakujejo več. Oskrbujemo podjetja, industrijo, hotele, šolstvo, zdravstvo ter druge zavode, družbe in dejavnosti.

Za higieno, urejenost, varnost in učinkovitost, niso potrebne velike investicije. Z osebnim pristopom in individualnimi rešitvami, Vam omogočamo doseči pričakovan higienski standard, visoko strorilnost in varno delovno okolje. Z veliko izbiro renomiranih izdelkov, priznanih blagovnih znamk, dolgoletnimi izkušnjami in strokovno usposobljeno ekipo sodelavcev; Vam pomagamo poiskati optimalne rešitve za vaše potrebe.

Zanesljivost, inovativnost in učinkovitost so ključni del politike kakovosti našega podjetja. Naša prizadevanja smo potrdili tudi s pridobitvijo certifikata kakovosti ISO 9001.

Kot distributer proizvajalca Kimberly-Clark smo zavezani k varovanju okolja v vsem kar delamo. Kimberly-Clark je pridobil certifikat FSC (Forest Stewardship Council – mednarodna oznaka, ki označuje dobro gospodarjenje z gozdovi), kar pomeni, da stremi k ohranitvi gozdov in vzpodbuja odgovorno gospodarjenje z njimi. Več o tem si lahko preberete na www.fsc.org.

Naš cilj se je v partnerskem odnosu približati potrebam naročnikov ter jim s sistemskimi rešitvami, celovito oskrbo in servisom prihaniti dragocen čas in denar.

Bodite zahtevni tudi Vi in izberite pravega partnerja! Potrdili bomo Vaše zaupanje. 

 

» Success is a goal, excellence is a passion! «

 
 

Naša vizija trajnosti –

USTVARJANJE BOLJŠEGA SVETA ZA VAS

 

V podjetju Kotorna verjamemo, da je trajnost bistvenega pomena za podjetje, zato so naši cilji trajnostno umerjeni. Lahko ste prepričani, da ob nakupu naših izdelkov ne izboljšujete samo zdravja vaših zaposlenih in povečujete učinkovitost dela, temveč soustvarjate boljši svet.

 
 
 
 

Certifikat Excellent SME Slovenia je pokazatelj dobre bonitete podjetja in varnega poslovanja, ki ga vsakoletno izdaja Gospodarska zbornica Slovenije po pooblastilu bonitetne agencije COFACE Slovenija, ki je del mednarodne organizacije COFACE prisotne v 200 državah sveta.

Kje smo?

Mnogi se sprašujejo od kod izvira ime našega podjetja (klikni za več)

 

Od kod izvira ime našega podjetja boste izvedeli iz raziskovalne naloge Mateja Gamser iz Celja, ki nam je ljubeznivo posredoval svoj izdelek. Matej je ornitolog že kakih sedem let in je aktiven član Društva za opazovanje in proučevanje ptic Slovenije.
 

KOTORNA – Alectoris graeca

Kotorna je ptica, ki meri od konice kljuna do konice repa 33 – 36 centimetrov. Živi na skalnih gorskih pobočjih, ponavadi nad gozdno mejo, občasno pa tudi na jasah in gozdnih posekah med 1000 – 2000 m nmv, kjer so tla poraščena z nizko travo in nizkim grmovjem. Izogiba se pobočjim, ki so obrnjena proti severu. Njeno število upada. Je celoletna in družabna vrsta. Kadar je vznemirjena, ponavadi steče stran, a le redko odleti. Njen let je nizek s hitrimi zamahi. Kotorna je endemit alpskega in dinarskokraškega sveta.

Podobna vrsta je turška kotorna, od katere se kotorna razlikuje po snežnem belem grlu (turška kotorna ima kremasto grlo), po beli ravni tanki nadočesni progi, ki pogosto prečka čelo (pri turški kotorni je zaokrožena in seže do očesa) in po črno obrobljeni bazi kljuna (tega turška kotorna nima).

Značilnost kotorne je, da ima snežno belo grlo obrobljeno s črno črto, ki je v Alpah debela in sklenjena, v Dinaridih pa nekoliko tanjša in včasih nesklenjena.

Območni klic kotorne je ponavadi sestavljen iz nepravilnih serij kratkih, goltastih in glasnih tonov, ki so občasno prekinjeni s hitrimi zadušenimi serijami »chi chek pe-ti-chek chi-chek chi-cheay-cheay-cheay, pe-te-ti-tichek chik te…«.

– Matej Gamser, Ljubečna, 25. maj 2008