• Podjetje KOTORNA d.o.o. je strateški partner in distributer proizvodov vodilnih evropskih proizvajalcev higienskega papirja, industrijskih krp in zaščitnih sredstev Kimberly-Clark Professional in Tork za Slovenijo.

  • Pošljite nam sporočilo

    Thanks!

    Zahvaljujemo se vam za izkazan interes. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

    Required fields not completed correctly.

Ali veste zakaj umivanje rok z milom ne zadošča?

Pogosto umivanje obremenjuje kožo rok, saj milo izluži naravno floro kože.

… razkužilo prodre v globlje plasti kože in tako uniči več mikroorganizmov …

Včasih je bilo umivanje glavni način vzdrževanja higiene rok, tudi v zdravstvu. Vendar pogosto umivanje obremenjuje kožo rok, saj milo izluži naravno floro kože. Prav tako ni dovolj učinkovito, saj mikrobe odstrani le površinsko.

Sodobna razkužila vsebujejo posebne dodatke, ki kožo ščitijo in negujejo. Razkužilo je tudi dostopnejše kot voda in umivalna korita, saj ga lahko preprosto postavimo na vsa »kritična« mesta: poleg bolniške postelje, na hodnikih, učilnicah, konferenčnih sobah, igralnicah, ipd.

Zato vam z veseljem sporočamo, da je linija dezinfekcijskih sredstev, tako za roke kot za dezinfekcijo površin, ponovno na voljo.

Za podrobnejše informacije, nasvete in pomoč so vam na voljo naši svetovalci  preko telefonske številke 01 56 13 226 ali e-naslova info@kotorna.si .

Veseli bom vaših naročil, še bolj pa vaših odzivov. Prepričani smo, da boste zadovoljni, mi pa tudi, saj bomo tako storili še en skupen korak k bolj zdravemu življenju.