• Podjetje KOTORNA d.o.o. je strateški partner in distributer proizvodov vodilnih evropskih proizvajalcev higienskega papirja, industrijskih krp in zaščitnih sredstev Kimberly-Clark Professional in Tork za Slovenijo.

  • Pošljite nam sporočilo

    Thanks!

    Zahvaljujemo se vam za izkazan interes. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

    Required fields not completed correctly.

Ali veste zakaj umivanje rok z milom ne zadošča?

Pogosto umivanje obremenjuje kožo rok, saj milo izluži naravno floro kože.

… razkužilo prodre v globlje plasti kože in tako uniči več mikroorganizmov …

Včasih je bilo umivanje glavni način vzdrževanja higiene rok, tudi v zdravstvu. Vendar pogosto umivanje obremenjuje kožo rok, saj milo izluži naravno floro kože. Prav tako ni dovolj učinkovito, saj mikrobe odstrani le površinsko.

Sodobna razkužila vsebujejo posebne dodatke, ki kožo ščitijo in negujejo. Razkužilo je tudi dostopnejše kot voda in umivalna korita, saj ga lahko preprosto postavimo na vsa »kritična« mesta: poleg bolniške postelje, na hodnikih, učilnicah, konferenčnih sobah, igralnicah, ipd.

Zato vam z veseljem sporočamo, da je nova linija dezinfekcijskih sredstev proizvajalca Tork že registrirana v Sloveniji.
Imamo jo na zalogi, zato bomo veseli vaših testnih naročil, za katere vam nudimo še posebno ugodne, promocijske cene.

Za podrobnejše informacije, nasvete in pomoč vam je na voljo naša svetovalka Nina na emailu nina.rihter@kotorna.si ali telefonska številka 01 56 13 226.

Veseli bom vaših naročil, še bolj pa vaših odzivov. Prepričani smo, da boste zadovoljni, mi pa tudi, saj bomo tako storili še en skupen korak k bolj zdravemu življenju.