• Podjetje KOTORNA d.o.o. je strateški partner in distributer proizvodov vodilnih evropskih proizvajalcev higienskega papirja, industrijskih krp in zaščitnih sredstev Kimberly-Clark Professional in Tork za Slovenijo.

  • Pošljite nam sporočilo

    Thanks!

    Zahvaljujemo se vam za izkazan interes. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

    Required fields not completed correctly.

Nove Papirnate rjuhe Scott

Predstavljamo vam novo linijo papirnatih rjuh Scott, primerne za prekrivanje preiskovalnih miz. Namenjene so uporabi v ordinacijah, kozmetičnih salonih oz. povsod tam, kjer je potrebna trpežna zaščita. Vsaka rola je, zaradi zagotavljanja higiene, posamično pakirana in označena z vidno ikono mize. Znak zelenosti ECO LABEL (Okoljska marjetica), ki se nahaja na embalaži predstavlja dokaz, da je proizvod okolju prijazen.


Warning: mysqli_real_escape_string() expects parameter 2 to be string, array given in /home/kotorna/domains/kotorna.si/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1091

Papirnate rjuhe Scott 6/1

7415

  • Sloji, barva: 2 slojna, bela
  • Dimenzije: 51 cm ( širina) x 76 m
  • Pakiranje: 6 rol

OPIS

Namenjene so uporabi v ordinacijah, kozmetičnih salonih oz. povsod tam, kjer je potrebna trpežna zaščita. Vsaka rola je, zaradi zagotavljanja higiene, posamično pakirana in označena z vidno ikono mize. Znak zelenosti ECO LABEL (Okoljska marjetica), ki se nahaja na embalaži predstavlja dokaz, da je proizvod okolju prijazen.

VAŠE NAROČILO:

vnesi število željenih artiklov in morebitna ostala navodila:

Za podrobnejše informacije, nasvete in pomoč vam je na voljo na emailu katja.premrl@kotorna.si ali telefonski številki 01 56 13 226. Veseli bom vaših naročil, še bolj pa vaših odzivov. Prepričani smo, da boste zadovoljni z izboljšano higieno na vašem delovnem mestu.